Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έντυπα Κλάδου

Παιδαγωγικοί Στόχοι:
Συντάσσεται απ' το Αρχηγείο του τμήματος, το οποίο πραγματοποιεί σχετικό συμβούλιο στην έναρξη της προσκοπικής περιόδου. Το σχετικό έντυπο αποστέλλεται στον Αρχηγό Συστήματος και τον αρμόδιο Έφορο και ακολούθως αρχειοθετείται σε σχετικό φάκελο. Προσοχή! Οι παιδαγωγικοί στόχοι δε γνωστοποιούνται ούτε στο Σ.Τ.Ο., ούτε στο σύνολο των Προσκόπων.

Χρονική Κατανομή Παιδαγωγικών Στόχων:
Συντάσσεται απ' το Αρχηγείο του τμήματος, μετά την ολοκλήρωση του εντύπου των παιδαγωγικών στόχων. Το σχετικό έντυπο αποστέλλεται στον Αρχηγό Συστήματος και τον αρμόδιο Έφορο και ακολούθως αρχειοθετείται σε σχετικό φάκελο. Προσοχή! Οι παιδαγωγικοί στόχοι δε γνωστοποιούνται ούτε στο Σ.Τ.Ο., ούτε στο σύνολο των Προσκόπων.

Στόχοι Ομάδος:
Συντάσσεται απ' το Τακτικό Συμβούλιο Τιμής Ομάδας, το οποίο πραγματοποιείται στην έναρξη της προσκοπικής περιόδου. Εν συνεχεία οι στόχοι οπτικοποιούνται κατάλληλα, ώστε, να είναι ορατή σε κάθε Ενωμοτία της Ομάδας. Το έντυπο αρχειοθετείται σε ανάλογο φάκελο.

Πρόγραμμα Δράσης:
Συντάσσεται απ' το Αρχηγείο του τμήματος. Αρχειοθετείται σε ανάλογο φάκελο.

Δελτίο Εκδρομής:
Συντάσσεται απ' το Αρχηγείο του τμήματος. Αποστέλλεται στον Αρχηγό Συστήματος και τον αρμόδιο Έφορο. Αρχειοθετείται σε ανάλογο φάκελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου